Zaštita osobnih podataka

 

Pravila o zaštiti privatnosti potrošača

Uvod

VELUX grupacija poštuje i štiti Vašu privatnost. VELUX Hrvatska d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 40, OIB: 17798323753 odgovorna je za prikupljanje, pohranjivanje i obrađivanje Vaših osobnih podataka (“voditelj zbirke podataka”). Prikupljeni osobni podaci u ovom su slučaju ime i prezime, [adresa] i e-mail adresa, a navedeni podaci prikupljaju se dobrovoljno.

Vaši osobni podaci mogu biti preneseni na obradu društvu VELUX A/S, Ådalsvej 99, 2970 Hørsholm, Danska (“obrađivač podataka”), a koje društvo je društvo majka društva VELUX HRVATSKA d.o.o.

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni i obrađeni u Apsis Pro-u, čiji je server smješten u Europskoj uniji.  

Svrha obrade osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristimo za prikupljanje informacija koje VELUXU mogu pomoći u pružanja Vama relevantnog sadržaja.

Osobni podaci koje stavite na raspolaganje VELUX Hrvatska d.o.o. koristit će se za pružanje informacija i marketinškog materijala tvrtki VELUX.  

Tko ima pristup Vašim osobnim podacima?

Prihvaćanjem Pravila o zaštiti privatnosti potrošača VELUX grupacije dajete svoju suglasnost VELUX grupaciji za pohranjivanje i obrađivanje Vaših osobnih podataka.  

Samo je zaposlenicima od povjerenja VELUX grupacije dozvoljen pristup Vašim osobnim podacima u svrhu obrađivanja Vaših osobnih podataka u skladu s navedenim svrhama.

VELUX grupacija neće otkriti Vaše osobne podatke trećim osobama bez Vaše suglasnosti. Nadalje, VELUX grupacija ne daje drugim društvima pristup Vašim prijavljenim podacima. Međutim, osobni podaci koje ste Vi dostavili ili koje je VELUX grupacija prikupila mogu biti podijeljeni s trećim osobama, sudom, državnim tijelima, nadzornim tijelima ili ako je tako predviđeno propisima ili zakonima.  

Kolačići

Kolačić je kratka tekstualna datoteka koju naš poslužitelj šalje na Vaš preglednik, a koja se nakon toga pohranjuje na Vašem računalu. Kolačići se koriste za podršku rada naše internetske stranice. Promjenom postavki na Vašem pregledniku, možete postaviti Vaš preglednik da ne prihvaća kolačiće ili da od Vas traži dopuštenje prije prihvaćanja kolačića. Ako ne dopustite pohranu naših kolačića, možda ćete imati kašnjenja ili probleme u korištenju naše internetske stranice. Pravila o kolačićima VELUX grupacije možete pronaći ovdje:

http://www.velux.com/cookie-policy

Pristup i brisanje Vaših osobnih podataka i opoziv pristanka

Ako se odlučite da više ne želite primati elektronske informacije ili marketinški materijal, molimo Vas da se odjavite klikom na link “odjaviti” koji se nalazi na dnu VELUX e-mailova. Nakon što ste se odjavili, Vaši će podaci u Apsis Pro-u biti izbrisani. Od informacija i marketinških materijala koji su Vam poslani pisanim putem možete se odjaviti tako da kontaktirate VELUX Hrvatska d.o.o. na dolje navedenoj adresi.

U bilo kojem trenutku imate pravo zatržiti opis osobnih podataka koje je o Vama pohranila VELUX grupacija ili njihovu izmjenu, a koji zahtijev možete uputiti VELUX Hrvatska d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 40, 10 010 Zagreb.

Izmjene Zaštite privatnosti potrošača i pristanak za korištenje podataka

VELUX grupacija može, s vremena na vrijeme po vlastitom izboru, izmijeniti ili dopniti ova Pravila o zaštiti privatnosti potrošača i pristanak za korištenje podataka. Izmijenjene verzije bit će objavljene na www.uredjenjepotkrovlja.hr/zastita-osobnih-podataka. VELUX grupacija Vam stoga savjetuje da redovito pratite naša Pravila o zaštiti privatnosti potrošača.

Kontakt podaci

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti potrošača, molimo Vas kontaktirajte Službenika za zaštitu osobnih podataka Jasnu Jelinek, VELUX Hrvatska d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 40, 10010 Zagreb, besplatni telefon: 0800 600 400, email: velux-hr@velux.com.

 

Ova Zaštita privatnosti potrošača zadnji put je aktualizirana 15. lipnja 2016.