Ljeti je odmor na vlastitoj terasi svakako ugodniji od boravka unutar kuće ili stana. Svježi zrak oslobodit će vas od napetosti i stresa napornog dana i u isto vrijeme ispuniti mirnim raspoloženjem, a atraktivan namještaj i dobar pogled tome će svakako doprinijeti.

VIDIK ZLATA VRIJEDAN

Kada ste na ljetovanju, opušteno ispijanje kave na otvorenoj terasi uz pogled na obalu neopisiv je užitak i pozitivno utječe na naše zdravlje jer smiruje živce i ispunjava organizam korisnim morskim zrakom. Rustikalni drveni namještaj jednostavno, ali praktično nadopunit će dojam morskog stila uređenja vašeg doma.
Vrijeme za odmor na svježem zraku 10

SKROVITI KUTAK

Dojam prirodne idile i malog skrivenog mjesta možete postići ako na terasi razmjestite biljke različitih veličina. Penjačice će preko ljeta potpuno prikriti zid, samostojeće biljke svojim će širokim lišćem dodati eleganciju, a cvjetne latice ljetnica će ostaviti upečatljiv akcent u boji.

Vrijeme za odmor na svježem zraku 11

OSJETITE ATMOSFERU

Poseban šarm Mediterana na otvorenom prostoru stvorite uz pomoć neodoljive terakote. Cvjetne ili dekorativne teglice, ukrasi u zemljanim tonovima i zidna obloga će nadopuniti i obogatiti vaš vanjski prostor. Dašak romantike u večernjim satima poklonit će vam toplo i trepereće svjetlo svjećica. Za osvjetljavanje terase ili balkona iskoristite više različitih svijeća, lampiona ili fenjera kako biste stvorili dojam čarobne noćne bajke.

Vrijeme za odmor na svježem zraku 12

DODATNI DETALJ KOMFORA

Večernja prijateljska druženja na terasi ne moraju se odvijati samo uz piće za stolom. Osim klasične vrtne garniture za sjedenje, na terasu ubacite pokoji drugi interesantan detalj poput ležaljke na kojoj se možete udobno smjestiti i utonuti u toplinu i mekoću jastuka.

Vrijeme za odmor na svježem zraku 13

IGRA SVJETLA

Rasvjeta u sumrak na terasi igra ključnu ulogu. Ona određuje vidljivost, utječe na stil uređenja i stvara posebnu atmosferu u dubokoj noći. Istaknuta kao poseban detalj, nenametljivo raspoređena po cijelom vanjskom prostoru rasvjeta daje različit intenzitet i boju svjetla. Za duže boravke vani najpraktičnija je LED rasvjeta koja može biti hladne boje ili širiti toplo žuto svjetlo.
Vrijeme za odmor na svježem zraku 14

ZA VEĆA OKUPLJANJA

Za velika prijateljska okupljanja na terasi bitan je komfor i dovoljna količina mjesta za sve domaćine i pridošle goste. Praktičan vrtni namještaj od kvalitetnog materijala i upečatljivog izgleda u odgovarajućoj veličini osigurat će vam najbolji party za vrijeme ljetnih dana, gdje će se za svakoga naći mjesto za sjedenje i bezbrižno čavrljanje do duboko u noć.
Vrijeme za odmor na svježem zraku 15