Željeli bi imati više dnevnog svjetla u svome domu? Ne brinite, niste jedini! Nakon duge zime, s dolaskom proljeća, svi želimo u svoj dom unijeti što više sunca, a prirodno svjetlo dokazano popravlja i raspoloženje. Krovni prozori savršen su način kojim možete unijeti prirodnu dnevnu svjetlost u svoj dom te neugledne mračne prostore pretvoriti u omiljena mjesta u domu. 

Već 80 godina VELUX pomaže ljudima diljem svijeta da s krovnim prozorima unesu dnevno svjetlo i svjež zrak u svoj dom, ured, poslovne prostore, trgovine, radionice. Sada, uz pomoć nove generacije VELUX prozora za ravni krov s ravnim i zakrivljenim staklom, možete uživati u čak 52% više dnevnoga svjetla nego u prošloj generaciji proizvoda. Uz novi dizajn, pogled prema gore znači čist pogled u plavo nebo! 

Unesite više dnevnog svjetla u vaš dom s prozorima za ravni krov 1

Jeste li znali da dnevno svjetlo, među brojnim svojim blagotvornim učincima, povećava produktivnost i smanjuje stres? Elegantan i minimalistički dizajn novih prozora za ravni krov omogućava vam neometan pogled, mnoštvo sunca te svježeg zraka, a zbog elegancije, profinjenosti i dobrog dizajna ove godine osvojio je prestižnu dizajnersku nagradu RedDot.  

krovni prozor sa zakrivljenim staklom za ravni krov

Ako ste doživjeli veliku hladnoću zimi te znojenje ljeti zbog loše izoliranih prozora, ovi su krovni prozori doslovno stvoreni za vas! Tijekom dizajna ovog proizvoda, kvalitetna izolacija bila je jedna od najvažnijih stavki za stručnjake. Zahvaljujući izvrsnoj toplinskoj izolaciji i sjajnoj energetskoj učinkovitosti, ovi prozori za ravan krov stvorit će ugodan unutarnji prostor, a mogli bi vam pomoći i da smanjite račune za grijanje i hlađenje.

U novom asortimanu prozora za ravni krov, svatko doista može pronaći odgovarajući proizvod u savršenoj veličini, budući da su dostupni u 7 različitih veličina, 60×60 cm do 120×120 cm, a tijekom godine VELUX će dodatno proširiti asortiman s tri veća proizvoda dimenzija do 200×100 cm! Prozori za ravni krov savršeni su za krovove nagiba od 0° to 15°, a zahvaljujući njima možete prestati brinuti o vanjskoj buci, budući da prozori imaju izvrsnu zvučnu izolaciju – čak do  42 dB. 

Unesite više dnevnog svjetla u vaš dom s prozorima za ravni krov 2

Uz novi VELUX asortiman prozora za ravni krov, svatko može pronaći svoj savršen proizvod. U svojoj ponudi VELUX nudi i kupole koje omogućavaju dnevno svjetlo bez odsjaja, lako se održavaju te jamče optimalnu privatnost za nestambene zgrade. U ponudi su i napredna rješenja prozora za ravni krov s kupolom, te s ravnim i zakrivljenim staklom za ljubitelje dizajna i vrhunske tehnologije. 

Za više informacija i specifikacija o novoj generaciji VELUX krovnih prozora za ravne krovove posjetite velux.hr

 

*Površina dnevnog svjetla u usporedbi s CVP/CFP 6060