Veselo, živahno i optimistično proljeće nadahnjuje nas da u svoj dom unesemo nove note i ideje uređenja prostora. Pustite mašti na volju i uživajte u obnovljenom izgledu svojeg doma.

Mirisno i svježe raspoloženje

Ovo vrijeme tradicionalno se veže uz buđenje prirode. Često najjednostavnije dekoracije poput vaze s tek ubranim cvijećem ili granama cvatućeg grma ujedno su i najbolje dekoracije vašeg doma jer unose svježinu, poletnost i nagovještaj nadolazećih toplih dana i što dužeg boravka i prirodi.
U svijetu probuđene prirode 8

Podsjetnik na blagdane

Nezaobilazan vjesnik proljeća je mnogima omiljen Uskrs. Ovaj kršćanski blagdan u dekoriranju i uređenju doma zauzima značajno mjesto jer je simbolika Uskrsa kroz pisanice, proljetne vijence i figurice često prisutna u našim domovima. Autorske i originalne ideje brojnih dizajnera unutarnjeg uređenja nadahnute su upravo proljetnom povezanošću s ponovnim rođenjem, simbolikom jaja i krhkošću probuđene prirode.
U svijetu probuđene prirode 9

Nježan dodir svijetlih nijansi

Pastelne boje kućnih dekoracija i tekstila koje u prvim toplim danima počinju vladati vašim prostorijama potkrovlja stvorit će atmosferu ležernosti, razigranosti i prozračnosti. Više dnevnog svjetla koje tijekom sezone ulazi kroz krovne i zidne prozore uz nenametljive plavičaste, žute i ružičaste tonove podsjećat će nas na odmor i večernje šetnje, ali i druženje u vrtu.
U svijetu probuđene prirode 10

Bogatstvo živih kombinacija

Energični i kreativni pojedinci na proljetno uređenje doma gledaju kao na priliku da s cijelim svijetom podijele svoje raspoloženje i viziju svoje svakodnevice. Kroz jarke i žive boje optimizam i vedrina će zavladati vašim domom ako se odlučite za nešto hrabrije kombinacije i vlastite kreacije.
U svijetu probuđene prirode 11

Vrtlarski štih

Za sve ljubitelje biljaka ovo je vrijeme početak nove vrtlarske sezone u kojoj će uživati skroz do jeseni. Ali bez obzira bavite li se vrtlarstvom ili ne, uvijek možete iskoristiti neki od vrtlarskih detalja u svom unutarnjem uređenju. Zgodne gumene čizme, pletena košarica ili teglica za cvijeće ukrasit će prazan kutak u vašem predsoblju ili na terasi i poklonit će vam očaravajuće proljetno raspoloženje.
U svijetu probuđene prirode 12