Prostor koji je kvalitetno napravljen i koji će trajati, a uz to je lijep i ugodan, ostvarenje je svih vaših (stambenih) snova. Tavani su nerijetko zapušteni dijelovi kuća, no lako ih je pretvoriti u prekrasne i prozračne stanove kao što je slučaj kod ove garsonijere.

Kod preuređenja potkrovlja važno je znati da je potrebna temeljna konstrukcija, a korištenjem novih i modernih materijala to više nije problem i ne treba vas biti strah preuređenja. S današnjom tehnologijom i krovnim prozorima poput VELUX-ovih koji puštaju svjetlost i najzapušteniji prostor pretvara se u oazu svjetla i prozračnosti. U ovom prostoru zanimljivo osmišljene moderne garsonijere četiri kombinacije VELUX krovnih prozora dovele su dovoljno dnevne svjetlosti i svježeg zraka za život u nekadašnjem tavanu.
Stan iz snova pod oblacima s pogledom na zvijezde 5
Kvalitetni krovni prozori garancija su koja, uz mnoštvo svjetlosti i prozračnosti, prostoru daje potpunu sigurnost od kiše i drugih vremenskih nepogoda. Dapače, poseban je osjećaj doživjeti kišu u tavanskom prostoru jer atmosfera poprima i romantične crte.
Pregradni zidovi koji dijele spavaonicu od ostatka prostora daju tavanu sasvim novi izgled, a svijetle boje koje dominiraju otvaraju prostor i vizualno ga povećavaju. Ovo je primjer sjajne preobrazbe gdje je prostor maksimalno iskorišten uz odvajanje privatnog prostora za odmor. Originalne drvene grede šarmantan su detalj, a centralni stupovi ostavljeni u originalnoj prirodnoj boji pravi bonus estetskom dojmu. Kuhanje i pranje posuđa s pogledom pretvara svakodnevicu u ovom prostoru u posebno iskustvo.
Od naizgled skučenog, mračnog, zagušljivog prostora zapušteni i zaboravljeni kvadrate kao čarobnim štapićem pretvaraju se u prostor u kojem ćete se s veseljem buditi, boraviti, kuhati, zabavljati, igrati, voljeti i družiti. A od pogleda u nebo i prave sobe s pogledom zadovoljne stanare dijele samo VELUX krovni prozori.
Stan iz snova pod oblacima s pogledom na zvijezde 6
Stan iz snova pod oblacima s pogledom na zvijezde 7
potkrovlje.hr_velux_moderna_garsonijera_001
potkrovlje.hr_velux_moderna_garsonijera_002
previous arrow
next arrow
potkrovlje.hr_velux_moderna_garsonijera_001
potkrovlje.hr_velux_moderna_garsonijera_002
previous arrow
next arrow