Ukoliko ove godine planirate s voljenom osobom ostati kod kuće, donosimo vam prijedloge kako da postignete romantičnu atmosferu u vašem potkrovlju i priuštite si nezaboravno Valentinovo koje ćete oboje dugo pamtiti. Dobro isplanirajte i pripremite sve za veliki dan u nekoliko koraka. Počevši s dekoracijama i večerom do romantičnog i senzualnog iskustva u spavaćoj sobi.
Uz nekoliko jednostavnih trikova preuredite vaše potkovlje u pravu romatičnu oazu. S tek nekolicinom ukrasnih detalja moći ćete u potpunosti transformirati dom i iznenaditi svog partnera ili partnericu. Crveni ukrasni jastuci i mirisne svijeće te nekoliko ruža biti će dovoljni, no ako želite dekoraciju podići na još viši nivo uključite u to i crvene balone u obliku srca punjene helijem ili se potrudite i izradite sami crvene ukrasne pompone koje ćete objesiti po stanu.
Ljubav ide kroz želudac! Stoga je najbolji put do srca vašeg voljenog ili voljene romantična večera koju ćete sami pripremiti. Ako niste osobito razvili impresivne kulinarske vještine, držite se jednostavnih i brzih recepata poput tjestenine s jednostavnim prilogom, a dojam popravite bogatom dekoracijom stola u grimiznim tonovima, ali i bocom dobrog vina ili šampanjca.
Nakon finog obroka opustite se u zajedničkoj kupki. Napunite kadu i napravite pjenušavu kupku u koju ćete dodati nekoliko kapljica eteričnog ulja te latice ruže radi vizualnog efekta. Zapalite svijeće i ugasite svjetlo te uživajte opijeni mirisima i blizinom.
Veliko finale vodi, a gdje drugo nego u spavaću sobu! No ovaj put pobjegnite od rutine i unesite dašak romantike. Tek decentan detalj poput malenog srca od latica ruže na posteljini pomoći će da se strast još brže rasplamsa. Iskušajte i uživajte u najboljem Valentinovu dosad!