Ukoliko ove godine planirate s voljenom osobom ostati kod kuće, donosimo vam prijedloge kako da postignete romantičnu atmosferu u vašem potkrovlju i priuštite si nezaboravno Valentinovo koje ćete oboje dugo pamtiti. Dobro isplanirajte i pripremite sve za veliki dan u nekoliko koraka. Počevši s dekoracijama i večerom do romantičnog i senzualnog iskustva u spavaćoj sobi.
Romantična večer u potkrovlju 8
Uz nekoliko jednostavnih trikova preuredite vaše potkovlje u pravu romatičnu oazu. S tek nekolicinom ukrasnih detalja moći ćete u potpunosti transformirati dom i iznenaditi svog partnera ili partnericu. Crveni ukrasni jastuci i mirisne svijeće te nekoliko ruža biti će dovoljni, no ako želite dekoraciju podići na još viši nivo uključite u to i crvene balone u obliku srca punjene helijem ili se potrudite i izradite sami crvene ukrasne pompone koje ćete objesiti po stanu.
Romantična večer u potkrovlju 9
Ljubav ide kroz želudac! Stoga je najbolji put do srca vašeg voljenog ili voljene romantična večera koju ćete sami pripremiti. Ako niste osobito razvili impresivne kulinarske vještine, držite se jednostavnih i brzih recepata poput tjestenine s jednostavnim prilogom, a dojam popravite bogatom dekoracijom stola u grimiznim tonovima, ali i bocom dobrog vina ili šampanjca.
Romantična večer u potkrovlju 10
Nakon finog obroka opustite se u zajedničkoj kupki. Napunite kadu i napravite pjenušavu kupku u koju ćete dodati nekoliko kapljica eteričnog ulja te latice ruže radi vizualnog efekta. Zapalite svijeće i ugasite svjetlo te uživajte opijeni mirisima i blizinom.
Romantična večer u potkrovlju 11
Veliko finale vodi, a gdje drugo nego u spavaću sobu! No ovaj put pobjegnite od rutine i unesite dašak romantike. Tek decentan detalj poput malenog srca od latica ruže na posteljini pomoći će da se strast još brže rasplamsa. Iskušajte i uživajte u najboljem Valentinovu dosad!