Bilo da se radi o dječjoj sobi ili sobi za odrasle, svi uvijek želimo više mjesta. Stoga je neophodno dobro promisliti prilikom planiranja prostora, organizirati ga i koristiti pametna rješenja za odlaganje. Ako i vi patite zbog manjka prostora u spavaćoj sobi u potkrovlju, ovo su rješenja koja bi vam mogla pomoći da se bolje organizirate i u konačnici si osigurate više mjesta.
PAMETNA RJEŠENJA ZA ODLAGANJE U SPAVAĆOJ SOBI 5
Otvorena rješenja za odlaganje možda su ponajbolji izbor u takvim situacijama. Zašto? Takve nas situacije jednostavno tjeraju da što više promislimo o načinu na koji slažemo stvari, odjeću, posteljinu… Svjesniji smo nereda te se više trudimo održavati stvari urednima i ne gomilamo ih. Ako želite da vaša odjeća izgleda još organiziranije, donje rublje možete pohraniti u kutije ili košare ili sakriti u ladice. Što se tiče odjeće koja visi na vješalicama, potrudite se okrenuti ih na istu stranu kako bi odjeća izgledala urednije, a ako ste u mogućnosti nabavite iste vješalice kako bi raspored izgledao besprijekorno u otvorenom ormaru.
PAMETNA RJEŠENJA ZA ODLAGANJE U SPAVAĆOJ SOBI 6
Na jednak način organizirajte i dječje igračke. Knjige na policama složite po veličini, a puzzle ostavite u originalnim kutijama i također složite po veličini. Plišane igračke složite na vrh, osobito ako se radi o nešto većoj djeci koja su ih prerasla. A stnije igračke posložite u kutije ili košare te naznačite što se nalazi u kojoj. Ako nemate kutije u istoj nijansi, možete kupiti papir za omatanje poklona te obložiti pojedinačno svaku kako bi izgledale što urednije.