Dobro organiziran toaletni stolić uvelike će pridonijeti dobrom dojmu vaše čitave spavaće sobe i cijelog potkrovlja, stoga se posebno dobro pripremite kad je organizacija posrijedi. Kreme, parfemi, šminka, nakit… Otkrijte s nama kreativna rješenja za učinkovito odlaganje te prionite na posao. Bit ćete oduševljeni rezultatima i više se neće dogoditi da tražite omiljeni ruž među hrpom ostalih niti da otpetljavate ogrlice.

MINIMALISTIČKI PRISTUP

Organizacija toaletnog stolića 8
Ljubiteljice minimalizma posegnut će za najjednostavnijim rješenjem, a kako ne posjeduju hrpu kozmetičkih potrepština dodatno sakrivanje istih neće biti potrebno. Sve što vam treba su jedan ili maksimalno dva pladnja u nekoj neutralnoj boji na koja ćete uredno složiti parfeme u jedan kut, kraj njih četkice za make-up složene u čašicu, mirisnu svijeću i nekoliko ruževa. A ako vam to izgleda previše prazno, dodajte i vazu s cvijećem ili nekakvu minijaturnu skulpturu.

UREDNO POSLOŽEN NAKIT

Organizacija toaletnog stolića 9
Ako ne možete zamisliti vaš svakodnevni styling bez nakita, možda je krajnje vrijeme da se malo više potrudite oko njegove pohrane, jer osim što ćete ga lakše pronaći izbjeći ćete situacije u kojima se on petlja i lomi. Ogrlice i narukvice objesite na vješalice za nakit, no ako ne posjedujete takvo što možete ju i sami izraditi od letvice koju ste učvrstili na zid i malenih ručkica na koje ćete objesiti svaki komad pojedinačno. Prstenje i naušnice posložite u kutije, neki starinski kofer ili pak škrinju.

ORGANIZIRANA ŠMINKA

Organizacija toaletnog stolića 10
Ukoliko vaš toaletni stolić nema dodatne ladice za pohranu, onda se vaš spas krije u malim plastičnim ladicama koje su upravo i specijalizirane za pohranu šminke. Vaši ruževi i sjajila za usta imat će pregradu svaki za sebe, a pudere i različite palete možete pohraniti u malim ladicama. Prilikom kupnje radije birajte one u prozirnoj varijanti jer ćete tako lakše doći do onoga što vam treba bez da otvarate sve pretince jedan po jedan.
Organizacija toaletnog stolića 11