Potkrovlje je oduvijek bilo izazov za uređenje. Njegove kosine i zidovi različitih visina ne ostavljaju puno prostora za slobodno dizajniranje jer se morate što spretnije prilagoditi postojećim uvjetima. Ali upravo je u tome čar.
Ogledalo treba svoje – savršeno mjesto! 8

Za dubinu prostora

Hodnik je dio stana koji je rijetko kada velik i dobro osvijetljen. Kako biste ga vizualno proširili i stvorili dodatnu dubinu, možete u njega smjestiti što veće ogledalo. Svjetlo koje se odbija od ogledala, kao i perspektiva produženog odraza stvorit će savršenu iluziju veće prostorije. Ogledalo smješteno u hodniku već će na samom ulazu u vaš dom stvoriti dojam da je on uređen sa stilom.
Ogledalo treba svoje – savršeno mjesto! 9

Originalne opcije za spavaću sobu

U spavaćim se sobama ogledala uglavnom nalaze na vratima ormara ili s unutarnje strane sobnih vrata. Ali čak i zid s malom kosinom dopušta da se na njega pričvrsti ogledalo. Ovako položeno ogledalo postat će originalan element dekoriranja ove prostorije.

Kod većih kosina zidova i manje iskoristivosti slobodnog mjesta kao savršeno dizajnersko rješenje može poslužiti samostojeće ogledalo. Prednost takvog ogledala nije samo u njegovoj visini zbog kojeg vidite svoj cijeli odraz, nego i u njegovoj mobilnosti.

Ogledalo treba svoje – savršeno mjesto! 10

Stilski X faktor

U dnevnom boravku ogledalo nema toliko praktičnu funkciju kao u drugim prostorijama, pa će ovdje preuzeti ulogu dekorativnog predmeta. Originalan oblik, zanimljiv okvir ili boja okvira povezat će ostale detalje vaše prostorije u jednu kompleksnu cjelinu.

Ogledalo treba svoje – savršeno mjesto! 11

Praktičnost u kupaonici

Smješteno u neposrednoj blizini prozora kupaonice, ogledalo reflektira dnevnu svjetlost i dodatno osvjetljava prostoriju. Ogledalo iznad umivaonika svojim će originalnim okvirom razbiti monotoniju jednostavnih kupaonica, a veličinom vizualno povećati prostor manjih kupaonica.