Moderno odmaralište koje se nalazi u blizini vinskih cesta Austrije kao da zove sve putnike i prolaznike da se barem nakratko zaustave i uz gutljaj dobrog vina osjete mir i zadovoljstvo života.

Kratka stanka koju napravite kad osjetite glad ili poželite odmor pružit će vam priliku ne samo da isprobate lokalne specijalitete restorana nego i da odmorite oči i osjetite mir i tišinu obližnje prirode. Za duži odmor idealno će odgovarati pomno uređene sobe u drugom dijelu ove zgrade.
Odmoriti se u prirodi uz čašu dobrog vina 7
Zgrada se izdvaja minimalističkim dizajnom, klasičnom bjelinom zidova i prepoznatljivim crvenim crijepom. Moderno arhitekturno rješenje ovog vinskog podruma s visokim potkrovljem pruža nam drugačiji pogled na takav tip zgrada. Ali bez obzira na inovativnost gradnje, kod proizvodnje kvalitetnog vina najbitnije je da se u moru različitih materijala koristi baš opeka jer ona blagotvorno utječe na vino za vrijeme njegova dozrijevanja i kasnije skladištenja.
Dnevna svjetlost je zahvaljujući krovnim prozorima duže vrijeme prisutna u unutarnjim prostorijama i stvara ugodno prirodno osvjetljenje i ugodnu atmosferu. Originalno ostakljenje bočne strane tavanskog prostora nadopunjava viziju arhitekta i još snažnije pojačava efekt otvorenog prostora.
Odmoriti se u prirodi uz čašu dobrog vina 8
Visoki krov uz krovne prozore dodatno je naglašen umjetnom rasvjetom čiji se izduženi oblik i lagana mat površina sjenila savršeno uklapaju u postojeći dizajn interijera. Zbog naglašene rasvjete, cjelokupni otvoreni prostor prizemlja ispunjen je velikom količinom svjetlosti. Široki staklenim prozori, klizna i obična vrata zidove čine vizualno laganijima i otvorenijima. A unutarnje dvorište sa sjedećom vanjskom garniturom pridonosi stvaranju intimne i obiteljske atmosfere odmarališta.
Uređen u klasičnom stilu, interijer prostora restorana stvara dojam topline i sigurnosti doma. Drveni čvrsti namještaj, umjetničke slike na zidovima, cigla u uređenju i zelenilo živih biljaka djeluje opuštajuće i poziva da popijete još koju šalicu kave ili čašu vina nakon ručka uz veselo i prijateljsko čavrljanje.
Tu se osjećate opušteno, odmoreno i sretno. Bez obzira na to dođete li s djecom, solo, na obiteljski vikend ili povedete svoju dragu polovicu na romantični izlet u vinski podrum, planine na vidiku, butelja kvalitetnog vina i ljepota prirode ispunit će vas željom da se ponovno vratite tamo.
Odmoriti se u prirodi uz čašu dobrog vina 9