Svatko od nas uređuje svoj životni prostor prema svojim sklonostima, određenom životnom prioritetu i, dakako, stilu koji odgovara osobnom ukusu.

SVESTRANOST DRVA

Izbor kojemu se obično priklanja većina građana je klasični stil uređenja prostorija u kojima prevladava drveni namještaj.To su sigurne vode u koje je lako uploviti kombinacijom već provjerenih elemenata. Tradicionalni oblici i elegancija provjerena vremenom zadovoljit će osobe koje teže sigurnom komforu stanovanja, a ni ljubitelji inovativnog dizajna, također, ne bi smjeli podcijeniti sposobnost drva da se prilagodi suvremenim dizajnerskim trendovima. Iako tradicionalno i očekivano, drvo može vašem prostoru dati jednu sasvim novu dimenziju, šarm i originalnost na kojima će vam mnogi pozavidjeti. U tu svrhu, jako je bitno pažljivo odabrati vrstu i boju drva.
Odaberite svoju dimenziju stila 9

ISKORAK NAPRIJED

Za avanturiste i neumorne istraživače moderni stil uređenja pruža velik prostor za iskazivanje vlastitih kreativnih ideja, gdje se čiste linije i geometrija oblika mogu izraziti na više načina. Uporaba novih materijala, tekstura i boja te neočekivane kombinacije raznih elemenata privlače pažnju na prvu jer prostor obilježen jednostavnošću linija i oblika odiše individualnošću, istodobno utjelovljujući životne prioritete i stavove stanara.

Odaberite svoju dimenziju stila 10

LUKSUZ I RASKOŠ BAROKA

Interijer ispunjen raskošnim detaljima, vrhunskim namještajem i atmosferom luksuza omogućit će vam barok. Poznat još od 17. stoljeća, ovaj stil uređenja interijera itekako se uklapa u današnje trendove, a spretni će ga znalci savršeno kombinirati s modernim elementima. Svaki barokni detalj naglašava dinamičnost forme i poigrava se svjetlošću i sjenama. Njegova je prepoznatljivost u ukrašavanju plemenitim materijalima i istančanom rezbarenju detalja.

Odaberite svoju dimenziju stila 11

ŠARM MAGIČNOG ORIJENTA

Bogatstvo boja, tekstura, oblika i uzoraka ornamenta karakteristični su za istočnjački stil uređenja, u kojemu su raznoliko zabilježeni dugotrajna povijest i tradicija. Boje i materijali nadahnuti su prirodom i maksimalno prilagođeni komforu stanovanja bez žurbe i stresa. Suveniri će se idealno uklopiti u interijer potkrovlja čiji stil odiše azijskim šarmom. Japanska praktičnost, indijska šarolikost ili kineska tradicija – sve to čini šarm Dalekoga istoka u kojemu možete uživati i u svome vlastitome domu.

Odaberite svoju dimenziju stila 12

SVJETLOŠĆU PROTIV HLADNOĆE

Skandinavski stil interijera nastao je kao protuteža hladnoj klimi te regije. Odiše karakternom toplinom boja i drvenog namještaja. Omiljen je zbog jednostavnosti oblika, praktične funkcionalnosti prostora i svjetlosti koja ispunjava optimizmom. Nenametljiva skandinavska elegancija unutarnjeg uređenja vrlo često kombinira sveprisutnu bijelu boju sa zemljanim tonovima.

Odaberite svoju dimenziju stila 13