Potkrovlja su poseban prostor uređenja koji je vrlo često obilježen postojećim kosinama krovne konstrukcije. Ti su dijelovi prostora funkcionalno manje iskorišteni i nisu prikladni za namještaj klasičnih dimenzija. Ali uz kreativna i maštovita rješenja pametno iskoristiti i opremiti ovaj prostor ne predstavlja nikakav problem. Ako za kosine i niže zidove prostorija iskoristite namještaj izrađen po mjeri, one će poprimiti potreban dizajnerski izgled.

ULAZNI PROSTOR

Kosine potkrovlja mogu biti dio bilo koje prostorije. U hodniku se, osim samih kosina, često nadovezuje i druga prepreka neiskoristivih manjih kuteva otvorenog prostora. Kako biste ih što efikasnije iskoristili odlučite se za police i ormariće kombiniranog zatvorenog i otvorenog tipa u obliku stepenica.
Namještaj po mjeri 7

MJESTO ZA VIŠE STVARI

Za dnevni boravak ili radnu sobu gdje imate naviku držati osobnu i radnu dokumentaciju, suvenire, kolekcije filmova i druge drage vam uspomene ili stvari potrebne za rad, jedna od opcija popunjavanja praznog mjesta pod kosinama su ormari odgovarajuće visine s policama u koje ćete moći smjestiti sve stvari.
Namještaj po mjeri 8

USKLAĐENO SA STILOM

Spavaća soba koja ima zid smanjene visine može poslužiti kao sretno rješenje za organizaciju garderobe. Suknje, haljine, bluze, hlače, sakoi i odjela, ali i druga odjeća mogu se bez problema smjestiti u ugradbene ormare različitih visina. Vanjski izgled ugradbenih i zatvorenih ormara možete potpuno uskladiti sa stilom koji vlada u vašoj prostoriji.
Namještaj po mjeri 9