Ženski ormar je skoro svetinja za svaku ženu jer tu se čuva njezino blago. Odjeća, obuća i ostali dodaci koji ženu čine lijepom, sretnom i pouzdanom, njen vjeran suputnik je garderoba.

Nikad dosta

Predmet brojnih šala i viceva, ženska panika pred ormarom i usklici da nema što odjenuti svima su dobro poznati. Žena ne može jednu te istu suknju ili haljinu nositi dva puta zaredom jer to nije u skladu s njenom ljepotom i raspoloženjem. Stoga je posve logično da ormar nikad dovoljno velik kako bi smjestio svu tu silnu gomilu robe koju žene kupuju za svaki dan, za posao, svečane i posebne prilike. Ili jednostavno zato što su lijepe stvari i upravo sada su na sniženju pa evo i idealna prilika da ih se zgrabi u zadnji čas.

Kad se otvore vrata

Ženski ormar je mjesto u kojem se bez greške snalazi samo žena. To je njen izvor inspiracije ili dugotrajne potrage za savršenom kombinacijom upravo za danas. Pitanja poput što odjenuti, kako uskladiti cipele i torbicu, je li vani hladno i treba li za to šal vrte se u ženskoj glavi kao film bez prestanka u kojem je ona u glavnoj ulozi. Smeteni pogledi i malo duže zadržavanje pred otvorenim vratima ne ulijevaju povjerenje ostalim ukućanima jer nema ništa gore od neraspoložene mame i supruge. Ali uvježbani i brzi pokreti znak su da žena dobro zna što ima u svojem ormaru i kakvu je kombinaciju isplanirala te joj ništa neće pokvariti samopouzdanje.
Muke po garderobi 13

Savršene i nedodirljive

Svaka žena u svom ormaru ima odjeću za posebne prilike koju čuva kao najvrjednije blago jer je riječ o poznatim robnim markama ili vrijednim uspomenama. Takva odjeća se brižno čuva, često čak i odvojeno, a sam pogled na nju razveselit će i poboljšati raspoloženje svakoj ženi, jer one vole svoju odjeću i beskrajno uživaju u njoj.
Muke po garderobi 14

Garderoba traži svoje mjesto

 

Dvokrilni ormar je minimalan za ženske potrebe, a lako će se smjestiti i u najmanji jednosobni stan. Ako je stan prostran, žene se mogu opustiti i odvojiti mjesta za svoju garderobu koliko će dozvoliti prostor. Stanovi u potkrovlju pružaju idealno rješenje jer daju iskoristiti i prostor koji na prvi pogled zbog kosina izgleda neupotrebljiv, ali je ipak itekako funkcionalan. Različite dodatne prostorije i niše u potkrovlju mogu se uz dodatni izvor svjetlosti, poput svjetlosnog tunela, prilagoditi raznim mogućnostima i željama.

Kao točka na „i“

Iako torbica ne ulazi neposredno u kategoriju odjevnih predmeta, u ženskom ormaru zauzima svoje počasno mjesto. Ona je završni štih koji zaokružuje cijelu odjevnu kombinaciju i djelomično naglašava žensko raspoloženje i priliku za koju je odabrana. A da biste ih što duže očuvali, za njih pronađite posebno mjesto. Često je to par ladica u ormaru ili ako visina potkrovlja dozvoljava ugradbeni ormar.

Muke po garderobi 15

Ženska utjeha

Savršen ormar je san svake žene. Idealno rješenje je walk-in garderoba u kojoj su sve haljine, suknje ili bluze idealno poredane, cipele besprijekorno složene na policama, a torbe uvijek na dohvat ruke spremne za posebnu prigodu. To je carstvo u kojem žena vlada i čije granice počinju već od praga. Zakoračivši u njega tek tada ćete upoznati svoju ženu.

Muke po garderobi 16
Muke po garderobi 17
Muke po garderobi 14
Muke po garderobi 15
Muke po garderobi 13
Muke po garderobi 21