Žudite li za mjestom koje će biti samo vaše i gdje ćete se moći posvetiti sebi i svojim guštima, bilo da se radi o čitanju, vježbanju ili pak želite savršen dječji kutak u kojem će uživati vaši najmiliji? Bacite pogled na potkrovlje i shvatit ćete zašto je ono idealan prostor za oazu iz mašte.

ZA OMILJENE AKTIVNOSTI

Bjeg od briga, obaveza i užurbane svakodnevice omogućit će vam vaše „tajno mjesto“ za odmor, gdje možete uživati u svakoj minuti slobodnoga vremena. Za nekoga će to biti mjesto osobne tišine i mira, a drugima, pak, za draže aktivno sportsko opterećenje. Energiju potrebnu za dobar početak radnoga dana ili oslobađanje od nakupljenog dnevnog stresa možete osjetiti u vlastitoj sobi za vježbanje ili čak kućnoj teretani.
Malo skrovište za vaš osobni užitak 8

MAKSIMALNO KORIŠTENJE PROSTORA

Djeca posebno vole skrovišta i tajnovita mjesta. Uredite im slobodne prostorije potkrovlja, gdje će moći uživati u vlastitoj, posebno za njih osmišljenoj i uređenoj igraonici. Klinci su, zahvaljujući manjem rastu, u prednosti jer mogu iskoristiti gotovo sav slobodan prostor potkrovlja, čak i kosine koje bi odraslima prosječne visine stvarale poteškoće u kretanju prostorom.

Malo skrovište za vaš osobni užitak 9

ŠTO VOLE DRUŠTVENJACI

Ako ste druželjubivi i imate provjerenu ekipu u čijem društvu često uživate, uredite u potkrovlju svoju sobu za zabavu. Dajte prednost velikoj sjedećoj garnituri za više ljudi, opremite prostoriju kvalitetnim kućnim kinom ili nabavite stol za biljar

Malo skrovište za vaš osobni užitak 10

UŽITAK UZ LISTANJE STRANICA

Bez obzira na to čemu vi osobno težite, potkrovlje je idealno za realizaciju raznih ideja. Prazan prostor i sloboda uređenja nadahnut će vas da krenete u najboljem smjeru pa tako, primjerice, možete urediti i svoju vlastitu knjižnicu gdje ćete u miru i tišini moći uroniti u priču sa stranica odabrane knjige.

Malo skrovište za vaš osobni užitak 11