Dragi zaljubljenici u dizajn, pred vama je naša nova rubrika Mala škola dizajna koja će vas inspirirati, dati vam konkretne savjete i pregršt informacija o dizajnerima, različitim stilovima i novim trendovima koje možete iskoristiti kao inspiraciju za dizajn vlastitog potkrovlja.

Čak i uz talent i oko za detalje, uvijek dobro dođe još koji koristan savjet kad krenete provoditi svoje ideje u djela. Naš je cilj pružiti vam pomoć koju trebate, od planiranja budžeta pa sve do završnih detalja. Sve za što biste inače tražili savjete i gubili sate i sate pretražujući Internet, odsad možete pronaći u Maloj školi dizajna.

Mala škola dizajna 8
Ne trebate više razmišljati o odabiru boja – odaberite vama omiljenu, a mi ćemo vas inspirirati kako ih iskoristiti. Koje su boje moderne ove sezone, koje se međusobno slažu i koje su prikladne za koju prostoriju, a koje niti u jednom slučaju ne mogu funkcionirati zajedno, kako u neutralni interijer ubaciti detalje u jakim bojama, a da to izgleda ukusno i harmonično? Donosimo vam odgovore na ta i mnoga druga pitanja. Budite sigurni da uz naše savjete nećete pogriješiti, a vaše će potkrovlje zablistati novim sjajem.
Mala škola dizajna 9

Naučite sve o kombiniranju stilova, dizajnerima i dizajnerskim komadima namještaja, odvojite vrijeme i inspirirajte se te prilagodite novostečena znanja vlastitom stilu i potrebama. Tako malo je potrebno da postanete pravi maher za uređenje vlastitog doma i stvorite sebi i svojim najdražima jedinstveno i profinjeno okruženje u kojem ćete voljeti boraviti.

Mala škola dizajna 10

Oplemenite prostor biljkama, ako ih pomno odaberete vaš će dom postati topliji i ljepši. Osim dekorativne funkcije, bilje će imati pozitivan utjecaj i na vaše zdravlje i raspoloženje te može ukloniti različite toksične tvari iz prostora u kojem boravite. Saznajte koje biljke izabrati, kakvi im uvjeti odgovaraju te koji popratni dekorativni elementi mogu dodatno istaknuti njihovu ljepotu u interijeru.

Svakako nastavite pratiti rubriku Mala škola dizajna. Već u sljedećoj objavi predstavljamo vam industrijski stil uređenja, a donosimo vam i praktične savjete kako ga uklopiti u vaše potkrovlje.

Mala škola dizajna 11