Neka vaše potkrovlje odiše luksuzom ovog Božića. Stoga se dodatno potrudite, dajte mašti na volju i stvorite vlastitu božićnu bajku. No ovaj se put odmaknite od tradicionalnog stila i već očekivane crvene, a unesite neke nove kombinacije boja. Metalni tonovi zlatne ili srebrne u kombinaciji s nježnim nijansama popust ružičaste, boje breskve i tirkizne bit će put pogodak, a vaš će dom odisati profinjenošću i stilom. A detaljima poput lampiona s mirisnim svijećama, toplim pletenim dekicama ili pak zdjelom punom kuglica i grančica bora zaokružit ćete ovu stilsku priču.

Širite dobru energiju

Luksuz kakav želimo 6
Kada posebnu pažnju posvetite uređenju doma ne stvarate samo ugodan prostor u kojem će svi rado boraviti već i širite dobru energiju. Uložite puno ljubavi i truda i učinite ove blagdane posebnima. Ali i uključite obitelj na putu do cilja. Za postizanje luksuznog dojma u interijeru za vrijeme blagdana kućni će se poslovi trebati obavljati češće i s većom preciznošću, stoga neka vaši mali vilenjaci pomognu. Kako biste ih motivirali izradite playlistu omiljenih božićnih pjesama koja će vam svima dati elana za uspješno čišćenje.

Luksuzno blagovanje

Luksuz kakav želimo 7

Ne zaboravite blagovaonicu! Ipak ćete ondje provesti jako puno vremena u vrijeme blagdana, zar ne? No pomno uređen stol za blagovanje potpuno će podići dojam cijelog doma na jednu višu razinu.

Jeste li znali da su osobe koje ranije okite dom u prosincu sretnije? Samo kažemo!