Svaka žena sanja o tome da u vlastitom domu ima uređeni kutak za njegu. Najbolje mjesto za to zasigurno je spavaća soba. Uz malo mašte, priuštite si vlastiti beauty kutak u svom potkrovlju! Prije svega odaberite najsvjetlije mjesto u sobi na koje biste mogli smjestiti svoj toaletni stolić, no ako nemate dovoljno mjesta ne brinite, jedna polica i ogledalo bit će sasvim dostojna zamjena.

KUTAK ZA NJEGU U SPAVAĆOJ SOBI 6
Kako bi vaš beauty kutak izgledao što elegantnije, jako je bitno da stvari na njemu budu uredno posložene i tematski organizirane te da posude za pohranu budu u jednom tonu kako zajedno ne bi izgledalo prešareno i kaotično. Odlučite se za klasične staklene ili jednostavne bijele posude u koje ćete pohraniti vaše potrepštine poput štapića ili vate. Četkice spremite u čašice ili na elegantni pladanj, a lakove i parfeme odložite u kutije s pregradama.
KUTAK ZA NJEGU U SPAVAĆOJ SOBI 7
Želite li postići još elegantniji izgled vašeg kutka za njegu, odlučite se za neku decentnu dekoraciju. Površinu stola možete oblijepiti samoljepljivim tapetama s mramornim uzorkom kako biste postigli što profinjeniji izgled, a površina će biti lakša za održavanje. Jednostavna vaza s cvijećem također će vam pomoći u postizanju istog efekta. I na posljetku vaš kutak spreman je za uživanje!