Drvo nas podsjeća na toplinu doma, udobnost i užitak. Drveni elementi uređenja i namještaj istaknut će originalnost vašeg doma, tradiciji će pokloniti novo moderno ruho i definitivno će promijeniti ugođaj vaših prostorija.

BEZVREMENSKI MODNI TREND

Drvo je vjerojatno jedini materijal koji nikad ne izlazi iz trendova uređenja doma. Bilo da je riječ o klasičnom, vintage stilu ili potpuno neočekivanom spoju sa staklom i plastikom, drvo sva dizajnerska rješenja izdrži toliko dobro da je zasluženo svrstano u kategoriju materijala visoke vrijednosti.
Drvo je ekološki, provjeren i praktičan materijal koji se može koristiti u uređenju doma na više načina – od sitnih dijelova, komponenta obloga i namještaja pa sve do cijele kuće izrađene od drva. Ulazak u takav prostor ispunit će vas mirom, sigurnošću, toplinom i dobrim raspoloženjem.
Kad je izbor nepogrešiv 9

UMJETNIČKO DJELO PRIRODE

Topla prirodna tekstura drva stvorit će profinjen kontrast s hladnim sjajem stakla, plastikom ili betonom.

Drveni dijelovi u unutarnjem uređenju u stanju su potpuno promijeniti dojam izabranog stila i svu pozornost prebaciti upravo na sebe. Tekstura drva je umjetničko djelo same prirode i može biti jednostavno i elegantno utkano u dizajn vašeg potkrovlja.

Kod uređenja dnevnih soba otvorenog tipa u potkrovlju, drveni elementi stvorit će zanimljiv vizualni i dizajnerski efekt jer se drvo harmonično uklapa s inovativnim materijalima i namještajem oštrih oblika.

Kad je izbor nepogrešiv 10

IZBOR MNOGIH

Puno drvo je vrlo kvalitetan i dugotrajan materijal. Neponovljive crte i šare grubo obrađenog drva unijet će svoj šarm u vaš interijer. Korištenje dasaka, ploča ili panela izgledat će efektno i sigurno će se istaknuti među većinom današnjih materijala i boja. Namještaj od punog drva, osim svoje dugovječnosti i kvalitete, stvara dojam visokovrijednog i profesionalno isplaniranog dizajna. Na prvu se ističe i privlači pozornost jer djeluje sigurno. Udobnost i stabilnost drvenih elemenata višestruko je provjerena i stoga je prvi izbor mnogih vlasnika kuća i stanova.
Kad je izbor nepogrešiv 11

POSEBAN DOŽIVLJAJ

Spavaća soba s drvenim elementima uređenja podignut će vaš stil na novi nivo jer svojim originalnim uzorkom, konstrukcijom i teksturom prikazat će vaš karakter i želju za estetskim izražavanjem. Drvene obloge na zidovima sobe mogu ih potpuno prekrivati ili se koristiti kao element djelomičnog dekoriranja. Posebno elegantno i privlačno takva će spavaća soba izgledati u večernjim satima kada atmosfera osobnog mira najviše prevladava u zraku.
Kad je izbor nepogrešiv 12

KUPAONICA PO VLASTITOJ MJERI

U kupaonici se drvo kao materijal može koristiti kao obloga za dekoriranje namještaja ili dijelova poda, zidova ili plafona. Kombinacija modernih elementa sanitarija i drva kao tradicionalnog materijala može stvoriti neponovljivu atmosferu SPA oaze u vlastitom domu. Čak i najobičniji drveni okvir za ogledalo ili lampa s drvenim detaljima istaknut će originalnost vaše kupaonice.
Kad je izbor nepogrešiv 13