Dolaskom hladnijeg vremena vaš dom žudi za promjenama, no one ne moraju biti velike, unesite jesen u svoj dom detaljima. Već promjena navlaka za jastučiće učinit će puno, a malena pletena dekica preko naslonjača, pokoja bundeva ili zdjela kestena unijet će toplinu i vaše će potkrovlje zablistati u potpuno novom svjetlu. Inpirirajte se našim prijedlozima i obogatite vaš životni prostor jesenskom čarolijom.

Krupno pletivo

Jesen u detaljima 7
Deka od krupnog pletiva veliki je trend u dizajnu interijera već nekoliko sezona i neizostavan komad kojeg jednostavno morate imati u vlastitom domu. Osim efektnog izgleda koji privlači pažnju na prvi pogled i cijelom potkrovlju daje poseban šarm, odlično će poslužiti da se njome ogrnete kad gledate televiziju ili čitate knjigu.

Romantična rasvjeta

Jesen u detaljima 8
Dolaskom jeseni romantične trenutke s terasa, balkona i vrtova selimo unutra, stoga prilagodite rasvjetu nježnim trenucima provedenima s dragom osobom. Mala DIY (do it yourself – eng. izradite sami) rješenja bit će brza i jedinstvena zamjena za skupa ulaganja, a učinak će biti isti. Mirisne svijeće ili božićne lampice ukrasite kao na slici i prepustite se uživanju.

Dekoracija

Jesen u detaljima 9
Ako ste ostali bez ideja ili želite nešto drugačije, predlažemo vam da izradite ukrasne vijence za ulazna vrata od suhog lišća, drveća i češera ili da obojite malene bundeve u bijelu i crnu boju te ih posložite na metalni pladanj uz svijeću i vazu s cvijećem. Sve što je potrebno je malo volje i slobodnog vremena kako bi vaš dom zablistao u jesenskom ruhu, a rezultati će vas oboriti s nogu.