Ljeto je najbolje vrijeme za prijateljska druženja i zabave na otvorenom. U ovo godišnje doba rado pozivamo i veselimo se gostima koji nam dolaze, ali i sami sa zadovoljstvom idemo u posjete. Lagana i opuštena atmosfera, duži dani i veće mogućnosti užitka i druženja na otvorenom u popodnevnim satima i vikendom ili dok ste na godišnjem odmoru idealni su da se nađete nakon duge poslovne godine i podijelite svoje radosti i novosti.

SRETNO I VESELO

Drage goste koji vam dolaze dočekajte u dobrom raspoloženju. Uz osmijeh, prijateljski zagrljaj i iskrenu dobrodošlicu prijatelji ili članovi obitelji koji su vas posjetili osjetit će koliko su vam zapravo važni. Takav doček oraspoložit će ih nakon dugog ili napornog puta, a atmosferu dolaska će učiniti ležernom i bez napetosti prvih minuta.

FINI ZALOGAJI

Svoju pažnju, brigu i ljubaznost prema gostima izrazite tako da ih nakon dolaska ponudite prikladno serviranim jelom i pićem. Može to biti neki brzi zalogaj poput sendviča, kanapea, brusketa ili peciva sa sezonskim povrćem i voćem ili ako želite iznenaditi i oduševiti goste, priredite im kompletan ručak ili večeru.

ZA LEŽERNU ATMOSFERU

Pića su neizostavan dio svakog prijateljskog druženja. Prije nego vaši gosti stignu, provjerite tko što voli ili pak ne pije i nabavite odgovarajuću količinu. Tako ćete sigurno izbjeći neugodne situacije i dodatno ćete ojačati imidž vještog domaćina.

PRODUŽENI POSJET

Ako vam gosti dolaze za vrijeme godišnjeg odmora i planiraju se zadržati nešto duže, unaprijed se pobrinite za njihov smještaj. Pripremite čiste ručnike, spremite krevete i osigurajte dostupnost digitalne komunikacije kako ne bi se osjećali izolirano.

INSPIRATIVNO I NEZABORAVNO

Budite inspirativni i, osim dugih prijateljskih razgovora, pripremite svojim gostima i neku drugu vrstu zabave kao što je filmska večer. Provjerite popis najpopularnijih filmova ili hit-serija koje bi vaši prijatelji, ali i vi sami rado pogledali. Uživajte u ugodnoj atmosferi tijekom tih druženja.