Dare Studio nagrađivana je britanska dizajnerska kuća koja se bavi proizvodnjom suvremenog namještaja i rasvjete za luksuzne interijere. Baš kao i mnogi velikani u svijetu dizajna, svoj su obiteljski biznis pretvorili u pravo carstvo i jedan od najuspješnijih i najprepoznatljivijih brandova dizajnerskog namještaja u Velikoj Britaniji.

Njihov žičani stolić iz 2009. godine, inspiriran izgledom viktorijanskih krletki, u posljednjih je nekoliko godina doživio toliku popularnost da je gotovo nemoguće da ga već negdje niste vidjeli.

Njegov jednostavan, ali efektan dizajn pristaje svakom tipu moderno uređenog interijera, a osim atraktivnog izgleda njegova mulitfunkcionalnost nas nikako ne može ostaviti ravnodušnima. Naime, žičani prostor pod pločom idealno je mjesto u kojem možete pohraniti svoje knjige, dekicu ili jastučiće. Dolazi u raznim oblicima, bojama i visinama te s pločama izrađenim od raznih materijala, najčešće drva ili mramora.

Dare Studio – žičani stolić 6

Brojni trgovački lanci koji se bave proizvodnjom i prodajom namještaja kopirali su ovaj uspješan dizajn te su žičani stolić učinili još popularnijim, ali i prihvatljivijim za široke mase. Sličan dizajn možete pronaći i kod nas, a ako ste spretniji okušajte se kao dizajner te izradite sami svoj stolić, na Internetu možete pronaći razne video upute za izradu.

Dare Studio – žičani stolić 7