Sve veći hit u uređenju interijera je chic eclectic trend. Kombiniranje različitih komada namještaja, ili u našem slučaju stolica, korak je u pravom smjeru za trendi potkrovlje. Osim što ćete moći iskoristiti već postojeće stolice i tako uštedjeti, spajanjem različitih vrsta stolica u prostor ćete unijeti svježinu, chic i inovativnost. Uz naše prijedloge otkrijte kako!

Chic eclectic trend za moderno potkrovlje 9

Prostorija s karakterom

Bez obzira na to koji stil uređenja dominira u vašem potkrovlju, različite stolice dat će mu karakter i osobni pečat. Neka vas ne sprječava to što vam je stan možda cijeli moderno uređen, igrajte se s namještajem jer smisao dizajna jest upravo u njegovoj razigranosti.
Chic eclectic trend za moderno potkrovlje 10
Različite stolice možete kombinirati u bilo kojoj prostoriji, no najviše će doći do izražaja u blagovaonici ili kuhinji, ovisi o tome gdje jedete. Ipak, odlučite li se za ovaj stil uređenja prostorija u potkrovlju, vodite računa o nekoliko stvari.
Chic eclectic trend za moderno potkrovlje 11

Poigrajte se stilovima

Kombinacije stolica prepuštamo vašoj mašti, no ukoliko su one upečatljivijeg dizajna neka ostatak bude neutralan. Ovako ćete izbjeći kič, a stolice će doći do izražaja. Također, držite se ili sličnog materijala stolica ili boja. Dakle, odlučite li se na primjer za drvene stolice, možete kombinirati nekoliko nijansi iste boje ili one čak mogu biti raznobojne. S druge pak strane, odlučite li se za samo jednu boju, tada se poigrajte dizajnom stolica.
Chic eclectic trend za moderno potkrovlje 12
U igranju s kombinacijama možete i odrediti jedan ili dva statement komada, a ostali namještaj ostaviti u istom stilu. Za ovaj način uređenja potkrovlja najlakše ćete iskoristiti stolice koje već imate ili ih možete potražiti na bakinom tavanu gdje sigurno ima zalihu starih stolica. Dobar izvor inspiracije sigurno će biti i buvljaci ili antikvarijati. No prije nego što se uputite u shopping, odredite viziju i smjer u kojem želite ići s uređenjem. Na taj ćete način najbrže nabaviti ono što vam treba bez nepotrebnih troškova.
Chic eclectic trend za moderno potkrovlje 13